NORWAY
 Produkt  Support og annet

EZi-DAB Firmware Oppdatering

Krav og Begrensninger:

• Windows XP (SP 2) / Windows 7
  • USB pinne

Firmware oppdatering:

• DAB Service Following

Viktig informasjon om programvaren

Om programvarens lisens på produktet

Programvaren installert på dette produktet inneholder åpen kilde programvare

Informasjon om vilkår, betingelser og garantier på den åpne kildekoden finnes under.

oss-download

Download the Firmware Update

1. Last ned "Alpine_EZi-DAB_V1.6_4.85.1.97.107.zip" til din PC.
  2. Koble til en tom USB pinne til din PC.
  3. Pakk ut den nedlastede filen (med WinZip / IZArc) til USB pinnen.
    Filen “Alpine_EZi-DAB_V1.6_4.85.1.97.107.dfu” må legges til roten av USB pinnen.
  4. Trygg fjerning av USB pinnen fra din PC.
  5. Slå på EZi-DAB.
  6. Trykk på knappen, velg “Settings” > “Software update”.
  7. Sett inn USB pinnen i EZi-DAB’s USB kontakt og trykk “Select” knappen.
    Merk:
    Oppdateringsprosessen kan ta opptil 5 minutter.IKKE slå av EZi-DAB eller start bilen mens oppdateringen pågår! Dette kan medføre at oppdateringen mislykkes.
  8. EZi-DAB starter på nytt automatisk når oppdateringen er ferdig.
  9. Fjern USB pinnen.