EZi-DAB Firmware Oppdatering

Krav og Begrensninger:

• Windows XP (SP 2) / Windows 7
  • USB pinne

Firmware oppdatering:

• DAB Service Following

Download the Firmware Update

1. Last ned "Alpine_EZi-DAB_V1.6_4.85.1.97.107.zip" til din PC.
  2. Koble til en tom USB pinne til din PC.
  3. Pakk ut den nedlastede filen (med WinZip / IZArc) til USB pinnen.
    Filen “Alpine_EZi-DAB_V1.6_4.85.1.97.107.dfu” må legges til roten av USB pinnen.
  4. Trygg fjerning av USB pinnen fra din PC.
  5. Slå på EZi-DAB.
  6. Trykk på knappen, velg “Settings” > “Software update”.
  7. Sett inn USB pinnen i EZi-DAB’s USB kontakt og trykk “Select” knappen.
    Merk:
    Oppdateringsprosessen kan ta opptil 5 minutter.IKKE slå av EZi-DAB eller start bilen mens oppdateringen pågår! Dette kan medføre at oppdateringen mislykkes.
  8. EZi-DAB starter på nytt automatisk når oppdateringen er ferdig.
  9. Fjern USB pinnen.