Alpine navigasjons program oppdatering INE-W920R / INE-W925R / INE-W928R / INE-W977BT

Krav og begrensninger:

• Windows XP / Windows 7 / Windows 8
  • Micro SD kort med minimum 512 MB anbefales  (INE-W920R / INE-W925R)
  • SD kort med minimum 512 MB anbefales (INE-W928R / INE-W977BT)

Notat:

• Om du har «G500_SD-card-Tool» installert, vennligst løs ut 16GB SD-kortet for oppdateringen og sett inn SD-kortet etter oppdatering. Ikke rør eller benytt dette SD-kortet for denne navigasjon applikasjon oppdateringen!!
  • For TRUCK-G500 / TRUCK-G500C, vennligst løs ut SD-kort og sett inn SD kort etter oppdatering. Ikke rør eller benytt dette SD-kortet for denne navigasjon applikasjon oppdateringen!!

Release Notes

• Forbedret GPS ytelse
  1. Last ned  << AU_INE-W92xR_W977BT_xxxxxxxx.zip >> til din PC.
  2. Sett inn et tomt (Micro) SD kort i din PC.
  3. Pakk ut den nedlastede filen (WinZip / IZArc) til (Micro) SD kortet.
  4. Bruk trygg fjerning av (Micro) SD kortet fra din PC.
  5. Sett (Micro) SD kortet inn i INE-W920R / INE-W925R / INE-W928R / INE-W977BT.
    INE-W920R / INE-W925R: Fjern den avtagbare frontplaten for å få tilgang til Micro SD kortet.
    INE-W928R / INE-W977BT: Åpne displayet for å få tilgang til SD kortet.
  6. Sett på den avtagbare frontplaten (INE-W920R / INE-W925R) / Lukk displayet (INE-W928R / INE-W977BT)  og start enheten ved å slå på tenningen.
  7. Oppdateringen starter automatisk - Når den er ferdig etter ca 1-2 minutter, vil enheten starte på nytt.
  8. Fjern (Micro) SD kort.