NORWAY

Peugeot 4800 04/2012 -

King Size underholdning

One Look Navi XL gjør bilunderholdning til en fullstendig ny erfaring med sin gigantiske 8" skjerm. Den ekstra store skjermen gir deg One Look bekvemmelighet og muligheten til å se filmer med kinofølelse. Til og med i delt skjerm modus er det en ny eventyrlig opplevelse.

8" skjerm gir en sjokkerende 43% større skjerm enn 7" (17,78 cm). Du kan glede deg over betydelig flere detaljer på navigasjonskartene, til og med i 50/50 delt skjerm modus har du full oversikt over alle funksjoner. Prøv den og du vil aldri akseptere en mindre skjerm.

8-tommers Installasjons sett

Sømløs installasjon av 8" skjerm i standard dashbord kan være en utfordring. Drerfor har Alpine utviklet en rekke installasjonssett som inkluderer alt fra mekaniske deler til adaptere og grensesnitt for rattstyring og instrumenter.

 

 

X800D-U

8 tommers installasjonssett inneholder alle deler nødvendig for installasjonen og for å få INE-W928R / X800D-U til å fungere i kjøretøyet. Delene til mekanisk montering og strømadapter er inkludert. Antenneadapter er ikke nødvendig.