NORWAY
 Produkt  Support og annet

Map Update

Instruksjoner for kartoppdaterings data for:  INE-W611D / INE-W611DC / INE-W611DU

Registrer deg på alpine.naviextras.com. Last ned "Toolbox" fra nedlastningsområdet før du følger kartoppdateringsinstruksene for din Alpine navigasjonsenhet.

Naviextras Toolbox

Alpine.naviextras.com er den offisielle kartoppdateringsportalen for Alpine.
Noen funksjoner på alpine.naviextras.com, blant annet å kjøpe oppdateringer, krever at din Alpine navigasjonsenhet er registrert.
Registrer din Alpine navigasjonsenhet og dine påkrevde personopplysninger i Naviextras Toolbox, som er et gratis dataverktøy.
alpine.naviextras.com

Krav og begrensninger.

• Windows XP / Windows 7 / Windows 8 / Windows 10
  • USB brikke med minimum 16 GB er anbefalt.
  • Software for unpacking ZIP files

Do not delete files / folders of the USB stick and do not add files / folders manually.

Last ned instruksene her: