Kart oppdatering 2021.06

Instruksjoner for kartoppdaterings data for:  INE-F904DC / INE-F904S907 / INE-F904DU / INE-F904TRA

Midlertidig tilbyr  vi nedlastning av nåværende kart materiell 2021.06 fra vår hjemmeside fremfor naviextras.com

Please check the firmware version on your device first, since the installation order differs depending on the firmware version.

You can find the firmware version by pressing the "Menu" button, then "Setup", followed by "General" and "About".

For enheter med firmware versjon lavere enn “1.4001 1.4001 1.4001”:

Gå til siden "Support/updates" for oppdatering til nyeste firmware for navigasjonsenhet:

For enheter med firmware versjon lavere enn “1.4001 1.4001 1.4001” eller høyere:

Last ned instruksene her:

Kart og Programvare oppdateringer for:
INE-F904DC / INE-F904S907 / INE-F904DU / INE-F904TRA

download_arrow.jpg2021-06_camperMap.zip – 17.03.2022

Navigation Application Update Content – Release Notes:

• Forbedring av import funksjon av POI data
  • Optimalisert POI hurtig søk kategorier
  • Forbedret visning av POI ikoner
  • Lagt til forskjellige bobil profiler
  • park4night ikoner som vises på kartet
  • Enklere tilgang til park4night (på toppen av campingkategorien)
    • Kartvisning nå med "anti-alias display" (jevnere linjer)
    • Inkluderer kartdatabase 2021.06
    • Løser problemer med fotoboks/-hastighet i enkelte regioner
    • Oppdatering av forhåndsinstallert fotoboksdatabase for Europa

Krav og begrensninger.

• Linux / macOS / MAC OS / Windows
    • USB brikke med minimum 32 GB er anbefalt.

Viktig informasjon om programvaren

Om programvarens lisens på produktet

Programvaren installert på dette produktet inneholder åpen kilde programvare

Informasjon om vilkår, betingelser og garantier på den åpne kildekoden finnes under.

www.alpine.com/e/oss/download