Kart oppdatering 2021.06

Instruksjoner for kartoppdaterings data for:  INE-W720D / INE-W720DM / INE-W720ML / INE-W720-S453B / INE-W720500X / INE-W720E46 / INE-W720LEON / INE-W720500MCA

Midlertidig tilbyr  vi nedlastning av nåværende kart materiell 2021.06 fra vår hjemmeside fremfor naviextras.com

Kontroller firmware versjonen på enheten din først, siden installasjonsrekkefølgen varierer avhengig av firmware versjon.

Du kan finne firmware versjon ved å trykke Meny/Oppsett/Generelt/Om

For enheter med firmware versjon lavere enn “1.4000 1.4000 1.4000”:

Gå til siden "Support/updates" for oppdatering til nyeste firmware for navigasjonsenhet:

For enheter med firmware versjon lavere enn “1.4000 1.4000 1.4000” eller høyere:

Last ned instruksene her:

Kart og Programvare oppdateringer for:
INE-W720D / INE-W720DM / INE-W720ML / INE-W720-S453B / INE-W720500X / INE-W720E46 / INE-W720LEON / INE-W720500MCA

download_arrow.jpg2021-06_standardMap.zip – 17.03.2022

Navigasjon applikasjon oppdatert innhold - Utgivelses notat

• Forbedring av import funksjon av POI data
  • Forbedret visning av POI
  • Kartvisning nå med "anti-alias display" (jevnere linjer)
  • Inkluderer kartdatabase 2021.06
  • Løser problemer med fotoboks/-hastighet i enkelte regioner
  • Oppdatering av forhåndsinstallert fotoboksdatabase for Europa

Krav og begrensninger.

• Linux / macOS / MAC OS / Windows
  • USB brikke med minimum 16 GB er anbefalt.

Viktig informasjon om programvaren

Om programvarens lisens på produktet

Programvaren installert på dette produktet inneholder åpen kilde programvare

Informasjon om vilkår, betingelser og garantier på den åpne kildekoden finnes under.

www.alpine.com/e/oss/download